yksityisyys

Suosittele meitä:
  • 1
    Jaa:
0
(0)

Tietosuoja

 

Tämä tietosuojakäytäntö selittää henkilötietojen käsittelyn luonteen, laajuuden ja tarkoituksen (jäljempänä "tiedot") online-tarjouksessamme sekä siihen liittyvät sivustot, toiminnot ja sisältö sekä ulkoinen online-läsnäolo, kuten sosiaalisen median profiili (katso alla) nimitystä "online-tarjous"). Käytettyjen termien, kuten "käsittely" tai "vastuullinen", osalta viitataan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4-määritelmiin.

vastuullinen

Heiko Zimmermann
Otl-Aicher-Allee 3
89075 Ulm
Sähköpostiosoite: info@matangazo.de
Linkki tulosteeseen:
https://geld-origami.de/impressum

Jalostettujen tietojen tyypit:

- Varastotiedot (esim. Nimet, osoitteet).
- Yhteystiedot (esim. Sähköposti, puhelinnumerot).
- Sisältötiedot (esim. Tekstinsyöttö, valokuvat, videot).
- Käyttötiedot (esim. Vieraillut verkkosivustot, kiinnostus sisältöön, käyttöajat).
- Meta- / viestintätiedot (esim. Laitetiedot, IP-osoitteet).

Vaikuttavien henkilöiden luokat

Online-tarjouksen kävijät ja käyttäjät (jäljempänä viitataan asianomaisiin henkilöihin "käyttäjinä").

Käsittelyn tarkoitus

- Verkkotarjouksen tarjoaminen, sen toiminnot ja sisältö.
- Yhteyspyyntöihin vastaaminen ja kommunikointi käyttäjien kanssa.
- Turvatoimenpiteet.
- Tavoitteen mittaus / markkinointi

Käytetyt termit

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (jäljempänä "rekisteröity") koskevia tietoja; luonnollista henkilöä pidetään tunnistettavana, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti erityisesti luovuttamalla tunnisteelle, kuten nimelle, tunnistenumerolle, sijaintitiedolle, online-tunnukselle (esim. evästeelle) tai yhdelle tai useammalle erityisominaisuudelle, ilmaisevat tämän luonnollisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin.

"Käsittelyllä" tarkoitetaan kaikkia prosesseja, jotka suoritetaan automatisoitujen menettelyjen avulla tai ilman niitä, tai tällaista prosessia, joka liittyy henkilötietoihin. Termi kattaa laajan valikoiman ja kattaa käytännössä kaikki tietojen käsittelyn.

"Pseudonyymillä" tarkoitetaan henkilötietojen käsittelyä siten, että henkilötietoja ei voida enää antaa tietylle rekisteröidylle ilman lisätietojen toimittamista edellyttäen, että tällaiset lisätiedot pidetään erillisinä ja niihin sovelletaan teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että henkilötiedot ovat ei ole osoitettu tunnistetulle tai tunnistettavissa olevalle luonnolliselle henkilölle.

"Profiloinnilla" tarkoitetaan kaikenlaista henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka sisältää tällaisten henkilötietojen käytön arvioidakseen tiettyjä luonnolliseen henkilöön liittyviä henkilökohtaisia ​​näkökohtia, erityisesti työhön, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen, henkilökohtaisiin tilanteisiin liittyviä näkökohtia. Analysoida tai ennustaa kyseisen luonnollisen henkilön mieltymyksiä, etuja, luotettavuutta, käyttäytymistä, sijaintia tai siirtämistä.

'Vastuussa olevalla henkilöllä' luonnollista tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, elintä tai elintä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista.

"Jalostajalla" luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, elintä tai elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta.

Asianmukaiset oikeusperustat

13 DSGVO: n mukaisesti ilmoitamme sinulle tietojenkäsittelyn oikeudellisesta perustasta. Ellei tietosuojailmoituksen oikeudellista perustaa mainita, sovelletaan seuraavaa: Luvan saamisen oikeusperusta on 6-§ 1 palaa. a ja Art. 7 DSGVO, oikeudellinen perusta palvelumme suorittamista varten sekä sopimusmääräysten toteuttaminen sekä pyyntöjen vastaaminen ovat 6-§: n 1 palaa. b DSGVO, oikeudellinen perusta käsittelyä varten oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi, on 6-§ 1 palaa. c DSGVO ja oikeudellisen perustan käsittely oikeutettujen etujen suojaamiseksi on 6-§ 1 palaa. f DSGVO. Jos rekisteröidyn tai jonkin muun luonnollisen henkilön elintärkeät edut vaativat henkilötietojen käsittelyä, 6-§ 1 palaa. d DSGVO oikeudellisena perustana.

turvatoimet

Otamme asianmukaiset tekniset toimenpiteet 32 GDPR -standardin mukaisesti ottaen huomioon tekniikan tason, toteutuskustannukset ja käsittelyn luonteen, laajuuden, olosuhteet ja tavoitteet sekä yksilöiden oikeuksiin ja vapauksiin kohdistuvan riskin erilaisuuden todennäköisyyden ja vakavuuden ja organisatoriset toimenpiteet, joilla varmistetaan riskin mukainen suojelun taso.

Toimenpiteisiin kuuluvat erityisesti tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistaminen valvomalla fyysistä pääsyä tietoihin sekä niiden saatavuutta, syöttämistä, paljastamista, saatavuutta ja katkaisemista. Lisäksi olemme laatineet menettelyt, joilla varmistetaan rekisteröityjen oikeuksien nauttiminen, tietojen poistaminen ja tietojen kompromissiin vastaaminen. Lisäksi harkitsemme henkilötietojen suojaa jo laitteistojen, ohjelmistojen ja menettelyjen kehittämisessä tai valinnassa tietosuojaperiaatteen mukaisesti teknologian suunnittelun ja yksityisyyttä suojaavien oletusasetusten mukaisesti (25 DSGVO).

Yhteistyö jalostajien ja kolmansien osapuolten kanssa

Jos luovutamme käsittelyn yhteydessä tietoja muille henkilöille ja yrityksille (jalostajille tai kolmansille osapuolille), välitämme ne heille tai muulla tavoin myöntämällä tietoja, tämä tapahtuu vain oikeudellisen luvan perusteella (esim. Jos tietojen lähettäminen kolmansille osapuolille, maksupalveluntarjoajien osalta 6-§: n 1: n mukaisesti b. DSGVO on velvollinen täyttämään sopimuksen), olet antanut luvan oikeudelliseen velvoitteeseen tai oikeutettujen etujenne perusteella (esim. agenttien, verkkokauppojen jne. käyttö).

Jos teemme kolmansia osapuolia käsittelemään tietoja niin sanotun "sopimuksen käsittelysopimuksen" perusteella, tämä tehdään 28 DSGVO: n perusteella.

Siirrot kolmansiin maihin

Jos käsittelemme tietoja kolmannessa maassa (ts. Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella) tai kolmansien osapuolten palvelujen käytön tai tietojen luovuttamisen tai lähettämisen yhteydessä kolmansille osapuolille, tämä tapahtuu vain, jos se täyttää (etukäteen) sopimusvelvollisuutemme suostumuksenne perusteella, laillisen velvoitteen tai oikeutettujen etujen perusteella. Jollei oikeudellisista tai sopimuksista johtuvista luvista muuta johdu, käsittelemme tai käsittelemme kolmannessa maassa käsiteltyjä tietoja vain 44 et ai. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittely tapahtuu esimerkiksi erityisten takuiden, kuten virallisesti tunnustetun tietosuojan tason (esim. USA: n tietosuojakeinon kautta) tai virallisesti tunnustettujen erityisten sopimusvelvoitteiden (ns. "Vakiosopimusehdot") mukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta siitä, käsitelläänkö kyseisiä tietoja ja tietoja näistä tiedoista sekä lisätietoja ja kopio tiedoista 15 DSGVO: n mukaisesti.

Sinulla on vastaavasti. 16 DSGVO: lla on oikeus vaatia sinua koskevien tietojen täyttämistä tai sinua koskevien virheellisten tietojen korjaamista.

17 DSGVO: n mukaan heillä on oikeus vaatia, että asiaankuuluvat tiedot poistetaan viipymättä, tai vaihtoehtoisesti vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista 18 DSGVO: n mukaisesti.

Sinulla on oikeus vaatia, että meille annetut tiedot on hankittu 20 DSGVO: n mukaisesti ja pyydettävä niiden toimittamista muille vastuullisille henkilöille.

Sinulla on helmi. 77 DSGVO: lla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

vetäytyminen

Sinulla on oikeus hyväksyä. 7-art. 3 DSGVO, joka vaikuttaa tulevaisuuteen

oikeus

Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä 21 DSGVO: n mukaisesti milloin tahansa. Vastalause voidaan erityisesti tehdä suoramarkkinointitarkoituksessa tapahtuvaan käsittelyyn.

Evästeet ja oikeus vastustaa suoraa postia

"Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjien tietokoneisiin. Evästeisiin voidaan tallentaa erilaisia ​​tietoja. Eväste toimii ensisijaisesti tallentamaan tietoja käyttäjästä (tai laitteesta, johon eväste on tallennettu) vierailun aikana tai sen jälkeen. Väliaikaiset evästeet tai "istunnon evästeet" tai "ohimenevät evästeet" ovat evästeitä, jotka poistetaan sen jälkeen, kun käyttäjä jättää online-palvelun ja sulkee selaimensa. Tällaisessa evästeessä voi esimerkiksi tallentaa verkkokaupassa olevan ostoskorin sisällön tai kirjautumistilan. "Pysyvä" tai "pysyvä" tarkoittaa evästeitä, jotka säilyvät tallennettuina, vaikka selain on suljettu. Esimerkiksi kirjautumistila voidaan tallentaa, jos käyttäjät vierailevat useiden päivien kuluttua. Samoin tällaisessa evästeessä voidaan tallentaa käyttäjien etuja, joita käytetään etäisyyden mittaamiseen tai markkinointiin. "Kolmannen osapuolen eväste" tarkoittaa evästeitä, joita tarjoavat muut palveluntarjoajat kuin online-tarjouksen tarjoaja (muuten, jos vain niiden evästeitä kutsutaan "ensimmäisen osapuolen evästeiksi").

Voimme käyttää väliaikaisia ​​ja pysyviä evästeitä ja selventää tätä tietosuojakäytäntömme yhteydessä.

Jos käyttäjät eivät halua tallentaa niiden laitteeseen tallennettuja evästeitä, niitä pyydetään poistamaan käytöstä selaimen järjestelmäasetuksissa. Tallennetut evästeet voidaan poistaa selaimen järjestelmän asetuksista. Evästeiden poissulkeminen voi johtaa tämän online-tarjouksen toiminnallisiin rajoituksiin.

Yleinen ristiriita online-markkinointiin käytettävien evästeiden käyttöä vastaan ​​monissa eri palveluissa, erityisesti seurannan tapauksessa, Yhdysvaltain puolella http://www.aboutads.info/choices/ tai EU: n puolelta http://www.youronlinechoices.com/ selitetään. Lisäksi evästeiden tallennus voidaan saavuttaa kytkemällä ne pois selaimen asetuksista. Huomaa, että kaikkia tämän online-tarjouksen ominaisuuksia ei voi käyttää.

Tietojen poistaminen

Meidän käsittelemämme tiedot poistetaan tai rajoitetaan 17 ja 18 DSGVO: n mukaisesti. Ellei tässä tietosuojalausumassa nimenomaisesti mainita, meidän tallentamat tiedot poistetaan heti, kun ne eivät enää ole tarpeen niiden käyttötarkoitukseen ja poistaminen ei ole ristiriidassa lakisääteisten tallennusvaatimusten kanssa. Ellei tietoja poisteta, koska niitä tarvitaan muille ja laillisesti sallituille tarkoituksille, sen käsittelyä rajoitetaan. Tämä tarkoittaa, että tiedot estetään ja niitä ei käsitellä muihin tarkoituksiin. Tämä koskee esimerkiksi tietoja, jotka on säilytettävä kaupallisista tai verotuksellisista syistä.

Saksan lakisääteisten vaatimusten mukaan säilyttäminen tapahtuu erityisesti 10-vuosien osalta 147-§: n 1 AO: n, 257: n 1-numeron 1 ja 4, 4 HGB (kirjat, tietueet, hallintoraportit, kirjanpitoasiakirjat, kaupankäyntikirjat) osalta. Asiakirjat jne.) Ja 6-vuotta 257-kohdan 1 nro 2 ja 3, 4 HGB (kaupalliset kirjeet) mukaisesti.

Itävallan lainsäädännön mukaan varastointi tapahtuu erityisesti 7 J: n mukaisesti 132 1 BAO: n mukaisesti (kirjanpitoasiakirjat, kuitit / laskut, tilit, kuitit, yritystodistukset, tulo- ja menotaulukot jne.) 22-vuosien osalta kiinteistöjen yhteydessä. 10-vuosia koskevat asiakirjat, jotka liittyvät sähköisesti tarjottuihin palveluihin, televiestintään, yleisradiotoimintaan ja televisiopalveluihin, joita tarjotaan muille kuin yrittäjille EU: n jäsenvaltioissa, joissa käytetään Mini-One-Stop-Shopia (MOSS).

tallennustoiminto

Käyttäjät voivat luoda käyttäjätilin. Osana rekisteröintiä vaaditut pakolliset tiedot välitetään käyttäjille ja perustuvat 6-artiklan 1-valoon. b DSGVO on käsitellyt käyttäjätilin tarjoamista varten. Käsitelty data sisältää erityisesti kirjautumistiedot (nimi, salasana ja sähköpostiosoite). Rekisteröinnin aikana syötettyjä tietoja käytetään käyttäjätilin ja sen käyttötarkoituksen käyttämiseen.

Käyttäjille voidaan ilmoittaa sähköpostitse käyttäjän tilin kannalta merkityksellisiä tietoja, kuten teknisiä muutoksia. Jos käyttäjät ovat lopettaneet käyttäjätunnuksensa, niiden tiedot poistetaan käyttäjätilin suhteen, jollei lakisääteisestä säilyttämisvaatimuksesta muuta johdu. Käyttäjien vastuulla on varmistaa heidän tietonsa ennen sopimuksen päättymistä. Meillä on oikeus poistaa peruuttamattomasti kaikki sopimuksen voimassaoloaikana tallennetut käyttäjätiedot.

Rekisteröinti- ja rekisteröintitoimintojen käytön sekä käyttäjätilin käytön yhteydessä tallennetaan IP-osoite ja vastaavan käyttäjän toiminnan aika. Varastointi perustuu oikeutettuihin etuihin sekä käyttäjän suojaukseen väärinkäytöltä ja muilta luvattomilta käytöiltä. Näiden tietojen siirtäminen kolmansille osapuolille ei tapahdu, ellei se ole välttämätöntä vaatimusmme harjoittamiseksi tai jos on olemassa oikeudellinen velvoite. 6-kappale 1 palaa. c DSGVO. IP-osoitteet nimetään anonyymiksi tai poistetaan viimeistään 7-päivien jälkeen.

Kommentit ja viestit

Jos käyttäjät jättävät kommentteja tai muita tietoja, niiden IP-osoitteet voivat perustua oikeutettuihin etuihinsa, jotka on määritelty 6-kohdan 1-kohdassa. f. DSGVO säilytetään 7-päivinä. Tämä on meidän oman turvallisuutemme vuoksi, jos joku jättää laittoman sisällön kommentteihin ja kommentteihin (loukkaukset, kielletyt poliittiset propagandat jne.). Tällöin saatetaan haastaa kommentti tai viesti ja siksi olemme kiinnostuneita tekijän henkilöllisyydestä.

Lisäksi pidätämme oikeuden, meidän oikeutettujen etujen mukaisesti. 6-kappale 1 palaa. f. DSGVO käsittelee käyttäjien tietoja roskapostin havaitsemista varten.

Samalla oikeusperustalla pidätämme oikeuden tutkimusten yhteydessä tallentaa käyttäjien IP-osoitteet niiden keston ajaksi ja käyttää Cookista useiden yhteyksien välttämiseksi.

Kommentit ja kommentit tallentavat pysyvästi, kunnes käyttäjät vastustavat sitä.

kommentti tilaukset

Seuraavat kommentit voivat tehdä käyttäjät suostumuksellaan. 6-kappale 1 palaa. allekirjoittanut DSGVO: n. Käyttäjät saavat vahvistussähköpostin varmistaakseen, että heillä on syötetty sähköpostiosoite. Käyttäjät voivat peruuttaa käynnissä olevien kommenttien tilaukset milloin tahansa. Vahvistussähköposti sisältää muistiinpanoja peruutusvaihtoehdoista. Käyttäjien suostumuksen todistamiseksi tallennamme rekisteröinnin ajan yhdessä käyttäjien IP-osoitteen kanssa ja poistamme nämä tiedot, kun käyttäjät peruuttavat tilauksen.

Voit peruuttaa tilausten vastaanottamisen milloin tahansa, eli peruuttaa suostumuksesi. Voimme tallentaa lähetetyt sähköpostiosoitteet enintään kolmeksi vuodeksi oikeutettujen etujen perusteella, ennen kuin poistamme ne etukäteen antamaan suostumukseen. Näiden tietojen käsittely rajoittuu mahdolliseen puolustukseen väitteitä vastaan. Yksittäinen peruutushakemus on mahdollista milloin tahansa, edellyttäen, että samanaikaisesti vahvistetaan aiempi suostumuksen olemassaolo.

Uutiskirje

Seuraavilla tiedoilla kerrotaan uutiskirjeen sisällöstä sekä rekisteröinti-, toimitus- ja tilastollisista arviointimenettelyistä sekä vastustamisoikeudestasi. Tilaa uutiskirjeemme hyväksymällä kuitti ja kuvatut menettelyt.

Uutiskirjeen sisältö: Lähetämme uutiskirjeitä, sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä ilmoituksia mainontatietojen kanssa (jäljempänä "uutiskirje") vain vastaanottajan suostumuksella tai oikeudellisella luvalla. Siltä osin kuin uutiskirjeen sisältö kuvataan konkreettisesti uutiskirjeen hakemuksen yhteydessä, se on ratkaiseva käyttäjän suostumuksella. Muuten uutiskirjeissämme on tietoa palveluistamme ja meistä.

Kaksoisvalinta ja kirjaus: Rekisteröityminen uutiskirjeemme tapahtuu ns. Tämä tarkoittaa, että saat sähköpostin kirjautumisen jälkeen ja pyytänyt vahvistusta rekisteröinnistäsi. Tämä vahvistus on tarpeen, jotta kukaan ei voi rekisteröityä ulkoisiin sähköpostiosoitteisiin. Uutiskirjeen rekisteröinti kirjataan rekisteröintimenettelyn todistamiseksi lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Tähän sisältyy kirjautumisen ja vahvistuksen ajan sekä IP-osoitteen tallennus. Samoin lähetyspalvelun tarjoajaan tallennettujen tietojen muutokset kirjataan.

Valtuutukset: Jos haluat tilata uutiskirjeen, riittää, että annat sähköpostiosoitteesi. Valinnaisesti pyydämme sinua antamaan nimen uutiskirjeessä henkilökohtaiseen osoitteeseen.

Uutiskirjeen lähettäminen ja siihen liittyvä suorituskykymittaus perustuvat vastaanottajan suostumukseen. 6-kappale 1 palaa. a, 7 DSGVO, 7 § 2 nro 3 UWG tai, jos suostumusta ei vaadita, perustuen oikeutettuihin etuihin suoramarkkinoinnissa. 6-kappale 1 lt. F. DSGVO yhdessä § 7-kohdan 3 UWG kanssa.

Rekisteröintiprosessin kirjaaminen perustuu meidän oikeutettuihin etuihinsa. 6-kappale 1 palaa. f DSGVO. Olemme kiinnostuneita käyttämään käyttäjäystävällistä ja turvallista uutiskirjejärjestelmää, joka palvelee liiketoimintamme etuja ja täyttää käyttäjien odotukset ja antaa meille luvan.

Irtisanominen / peruuttaminen - Voit peruuttaa uutiskirjeemme vastaanottamisen milloin tahansa, ts. Peruuttaa suostumuksesi. Linkki uutiskirjeen peruuttamiseen löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Voimme tallentaa lähetetyt sähköpostiosoitteet enintään kolmeksi vuodeksi oikeutettujen etujemme perusteella, ennen kuin poistamme ne etukäteen antaman suostumuksen saamiseksi. Näiden tietojen käsittely rajoittuu mahdolliseen puolustautumiseen vaatimuksia vastaan. Yksittäinen peruutuspyyntö on mahdollista milloin tahansa, edellyttäen että samalla vahvistetaan aiempi suostumuksen olemassaolo.

Created with Datenschutz-Generator.de, RA Dr. med. Thomas Schwenke


Klikkaa tästä muuttaaksesi yksityisyyttäsi


EZOIC-PALVELUN YKSITYISPOLITIIKKA
money-origami.de ("verkkosivusto") käyttää kolmannen osapuolen teknologiaa nimeltä Ezoic.

TIETOJA ORGANISAATIOESTA JA WEB-Sivustolta

Ezoic on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi. Haluamme vain käyttää tietoja, jotka keräämme laillisesti yleisen tietosuoja-asetuksen (asetus (EU) 2016 / 679) mukaisesti.

Ezoicin päätoiminnot ovat:

  • Verkkosivuston analytiikka
  • Verkkosivuston mukauttaminen
  • Verkkosivuston ylläpito

Tietosuojakäytäntömme kattaa Ezoic Inc: n, Ezoic Limitedin ja tämän verkkosivuston:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, Kalifornia, Yhdysvallat

Ezoic Limited

Pohjoinen suunnittelukeskus, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF Iso-Britannia

DONNEES

Tuotteiden, palvelujen ja niihin liittyvän tuen tarjoamiseksi Ezoicin on välttämätöntä siirtää henkilötietosi Euroopan unionin ulkopuolelle. Tällöin näiden EU-maiden asukkaiden rekisterinpitäjä on Ezoic Inc., jonka sääntömääräinen kotipaikka on 6023 Innovation Way, Carlsbad, Kalifornia, Yhdysvallat. Kaikkiin tietojenkäsittelyä koskeviin pyyntöihin liittyviin kysymyksiin voi vastata osoitteeseen data@ezoic.com

KÄYTTÄJÄT LÄHETTÄVÄT ANONYMIÄ TIETOJA

Jos et hyväksy hakuja, voit käyttää tätä sivustoa ilmoittamatta henkilötietojasi.

AUTOMAATTINEN TIETOJEN KERÄMINEN

Ezoic tallentaa henkilötietoja ja liikennettä tällä sivustolla. Ezoic on tämän verkkosivuston rajoitettu edustaja (ja EU-kontekstin valvoja) Internet-tietojen ja optimointipalvelujen tarjoamiseksi. Ezoic voi käyttää näitä tietoja parantaakseen palveluitaan tai muita palveluitaan (esim. Käyttämällä kävijäliikennelokia tai palvelun kautta lähetettyjä tietoja muiden sivustojen optimoinnin parantamiseksi).

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Ezoic voi kerätä GDPR: ssä määritellyt henkilökohtaiset tiedot (kuten IP-osoite ja yksilöllinen tunnus evästeessä) sivustosi kävijöistä tilastojen, analytiikan ja yksilöinnin tarkoituksiin. Lisäksi Ezoic työskentelee useiden kolmansien osapuolten kanssa tietojen keräämiseen ja tallentamiseen sekä analysointi- ja mainontapalvelujen tarjoamiseen.

Henkilötietojen käyttö

Tarkoitus / Toiminta Tietojen tyyppi Käsittelyn laillinen perusta
 Paranna käyttäjäkokemusta
  •  Identiteetti
  • Tekninen
  • Käyttö
 Tietosi auttavat sinua saamaan miellyttävämmän ja tehokkaamman kokemuksen tällä sivustolla.
 Paranna mainoksen tehokkuutta
  •  Identiteetti
  • Tekninen
  • Käyttö
 Tietosi auttavat meitä optimoimaan sinulle sijoittelun, koon, ajoituksen ja mainokset. Sen avulla voimme tehdä älykkäitä päätöksiä, jotka auttavat meitä hyödyntämään mainostesi häiriöitä mahdollisimman paljon.
 Parantaa sisällön luomista
  •  Identiteetti
  • Tekninen
  • Käyttö
 Tietosi auttavat meitä oppimaan siitä, mistä sisällöstä välität ja jota nauttiit, ja minkä tyylisestä sisällöstä pidät ja mihin kiinnostut eniten. Tämä auttaa meitä tuottamaan enemmän sisältöä ja ominaisuuksia, joista saatat pitää.
 Parantaa sivuston suorituskykyä
  •  Identiteetti
  • Tekninen
  • Käyttö
 Tietosi auttavat meitä mittaamaan sivustoomme liittyviä tietoja ja sivuston nopeutta, jotta voimme parantaa tämän sivuston suorituskykyä.

 

TIETOJEN KÄSITTELY JA KÄSITTELY

Käsittelemme sinusta keräämiämme tietoja parantaaksemme tämän ja muiden verkkosivustojen toimintaa. Nämä tiedot auttavat meitä tekemään päätöksiä siitä, mitä sisältöä näytetään, miten se tulisi muotoilla, mainosten lukumäärästä, koosta ja sijoittelusta sekä siitä, kuinka sisältö tulisi toimittaa yksityishenkilöille. Tätä tietoa käytetään myös suorituskyvyn analysointiin ja raportointiin.

KÄYTTÖLUETTELOIDEN KÄYTTÖ

Palvelimemme tallentavat automaattisesti tietoja ("Sovelluslokitiedot"), jotka on luotu tämän sivuston käytön avulla. Sovelluksen lokitiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteen, selaimen tyypin, käyttöjärjestelmän, viitetyn Web-sivun, vierailtujen sivujen, sijainnin, mobiilioperaattorin, laitteen ja sovelluksen tunnukset, hakutermit ja evästetiedot. Käytämme näitä tietoja palvelumme diagnosointiin ja parantamiseen. Lukuun ottamatta kohdassa (Tietojen säilyttäminen) mainittuja tapauksia, poistamme joko sovelluslokitiedot tai poistamme kaikki tilitunnisteet, etsimme käyttäjätunnukseksi, koko IP-osoitteeksi tai sähköpostiosoitteeseesi 48-kuukausien jälkeen.

TILAUSTIETOJEN ARKISTOINTI

Ezoic on velvollinen noudattamaan, ja keräämämme henkilötiedot ovat kohdassa "TIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÖÖNOTTO" edellä tai jonkin ajan. SSL-sertifikaatti, maksut ja laskutus pidetään vähintään 5-vuotta tuotteen tai palvelun luokasta riippuen ja ne voidaan säilyttää joko fyysisessä tai sähköisessä muodossa. Vaikka pyydät tietojen poistamista tai poistamista, voimme säilyttää henkilötietosi tarpeellisessa määrin ja niin kauan kuin se on tarpeen laillisten liiketoimintamme etujen kannalta. Kun säilytysaika on päättynyt, Ezoic hävittää tai anonyymi henkilökohtaiset tiedot turvallisesti, jotta vältetään katoaminen, varkaus, väärinkäyttö tai luvaton käyttö.

KONFIDENTIALISUUS / TURVALLISUUS

Luvaton muutos laittomaksi tuhoamiseksi tai vahingossa tapahtunut menetys. Kaikki työntekijämme ja tietojenkäsittelykeskuksemme, joilla on pääsy henkilötietojen käsittelyyn ja ovat siihen yhteydessä, vastaavat vierailijoiden henkilötietojen luottamuksellisuudesta. Varmistamme, että valtion laitokset ja viranomaiset eivät paljasta henkilötietojasi

DATA ACCESS & DELETION

Sinulla on oikeus tarkastella tietoja, jotka olemme keränneet sinusta, ja pyytää kaikkien mahdollisten henkilökohtaisten tietojen poistamista. Voit käyttää tämä tiedonhakutyökalu nämä toimet.

 

Alla on luettelo evästeistä, jotka on yleisesti asetettu tällä sivustolla.

 

Alla on luettelo käyttötavoista, teknisistä ja mittareista, jotka tallennetaan ja käsitellään yleisesti, kun käytät tätä sivustoa

Sijaintitiedot, mukaan lukien maa, valtio, kaupunki, metro ja postinumero
Verkkosivu, jonka olit ennen tätä sivustoa
Käytettävän selaimen tyyppi ja versio
Laitteen tuotemerkki ja käyttöjärjestelmä
Missä aikavyöhykkeessä olet ja mihin aikaan se on
Mitä sivuja tällä sivustolla käyt
Miten vuorovaikutuksessa tämän sivuston kanssa, mukaan lukien vietetty aika, kuinka paljon vierität ja hiiren liikkeet
Laitteiden näytön koko ja selaimen koko kyseisellä näytöllä
Mitä sisältöä jaat sivulla
Jos kopioit ja liitä sisältöä tällä sivustolla
Minkä mainoksen tai linkin olet napsauttanut päästäksesi tähän sivustoon
Internet-yhteyden tyyppi ja Internet-palveluntarjoajasi tai palveluntarjoajasi
Kuinka kauan kestää tämän sivuston siirtyminen selaimeesi
Sää, jossa olet tällä hetkellä
Ikä ja sukupuoli
IP-osoite
Ainutlaatuinen tunnus, jotta voimme tunnistaa sinut
Mitä mainoksia napsautat

keksit

Luettelo myyjistä, joita voidaan käyttää tällä sivustolla


Tietojen käyttötarkoitukset

Välttämätön
Tarvittavat evästeet auttavat tekemään verkkosivustosta käyttökelpoisen, kun perustoiminnot, kuten sivun navigointi ja pääsy verkkosivuston turvallisille alueille. Sivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.

Asetukset
Ensisijaiset evästeet mahdollistavat, että sivusto etsii tai näyttää sivustolta tai näyttää haluamallasi kielellä tai alueella, jossa olet.

tilastotiedot
Tilastolliset evästeet auttavat verkkosivustojen omistajia ymmärtämään, miten vuorovaikutuksessa verkkosivustojen kanssa kerätään ja raportoidaan tietoja anonyymisti.

Markkinointi
Markkinoinnin evästeitä käytetään kävijöiden seuraamiseen verkkosivuilla. Tarkoituksena on tehdä mainoksia, jotka ovat sekä merkityksellisiä että kiinnostavia yksittäisille käyttäjille ja muille käyttäjille.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat peruuttaa tilauksen sivustoltamme ja palveluihimme, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja tai kirjoittamalla meille osoitteessa:

Otl-Aicher-Allee 3
Ulm, Baden-Wuerttemberg 89075
Saksa

Yhteenveto pyynnöistä

Jos haluat nähdä yhteenvedon käyttäjän tietoja koskevista pyynnöistä, käyttäjän tietojen poistamista koskevista pyynnöistä ja tämän yrityksen vastaanottamista CCP-vaatimusten noudattamatta jättämistä koskevista pyynnöistä:

https://g.ezoic.net/privacy/geld-origami.de/annualRequestSummary


koskien geld-origami.de



Sähköposti:
info@matangazo.de

Kuinka hyödyllistä olet löytänyt tämän oppaan?

Napsauta tähtiä saadaksesi arvosanan!

Keskimääräinen luokitus 0 / 5. Äänten lukumäärä: 0

Ei ääniä vielä! Äänestä ensimmäinen ääni!

Koska olet pitänyt tätä viestiä hyödyllisenä ...

seuraa meitä:

Anteeksi, että et ole löytänyt tästä viesistä hyötyä!

Auta meitä parantamaan sitä!

Kerro mitä voimme parantaa!